Αναχωρεί για να ξεκινήσει την αποκατάσταση η Ελένη Μανώλη, αλλά χρειάζονται κι άλλα χρήματα

16/07/2017

Η Ελένη Μανώλη αναμένεται να αναχωρήσει για την κλινική του Αμβούργου, με στόχο να πραγματοποιήσει την εγχείρηση αποκατάστασης της νευρινωμάτωσης. Ωστόσο απαιτούνται ακόμα χρήματα, για να συγκεντρωθεί το ποσό των 200χιλ. ευρώ προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες θεραπείες. Η κλινική έχει δώσει διορία έως τις 31/7 και η Ελένη αισιοδοξεί να βγει νικήτρια από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.

Η Ελένη προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook:

«Πραγματικα ειναι σημερα μια μεγάλη μερα κ ξεχωριστή απο ολες τις υπόλοιπες !!!Η μερα που παρακαλούσα να έρθει εδω κ 7 μήνες!!! Πραγματικα το μεγαλο ταξίδι ξεκινάει κ το χρωσταω σε ολους εσάς, σε ολο τον κοσμο κ ιδιαίτερα σε όλη την ζακυνθο που με συγκλονιστικό τροπο με αγκάλιασε σαν να ειμαι δικό της παιδι!!Νιωθω οτι ειμαι κ θελω να ειμαι !!Την ελπίδα για ζωη την χρωσταω σε ολους εσάς κ αυτο δεν θα το ξεχάσω ποτε!!!

Το πράσινο φως απο την κλινική δεν άργησε να έρθει ,με δέχτηκαν να ξεκινήσουμε την διαδικασία εξετάσεων, μαγνητικών κ προ χειρουργικού ελέγχου. Θα ακολουθήσουν τρεις χειρουργικές επεμβάσεις εκ των οποίων η μια ειναι η άκρως επικυνδινη. Η κλινική μεχρι 31/7/2017 θελει πλήρη εξόφληση του ποσού. Ο αγώνας δεν σταματάει εδω, συνεχίζεται για λιγο ακομα μεχρι να μαζευτεί ολο το απαιτούμενο ποσο. Τα καταφέραμε ολοι μαζι μεχρι εδω κ πιστευω οτι θα ολοκληρώσουμε τον αγώνα μας!!! Σας ευχαριστω θερμά ολους σας κ ευχομαι υγεια κ ευτυχια!!!»

Ας βοηθήσουμε αυτό το κορίτσι να ζήσει!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345/003757-52
IBAN: GR9601103450000034500375752
SWIFT: ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΝΩΛΗ ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

*
froutemporikh tsoukalas axladi

Froutemporiki Tsoukalas