Τιμόθεος Παπαδάτος: «Υπόδειγμα παράγοντα ο Δ. Κλάδης, ξέρουμε πως έγιναν οι εκλογές»

10/07/2017

Θέση για τις τελευταίες δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Λεωνίδα Μαλιούφα προς το πρόσωπο του Διονύση Κλάδη θέλησε να πάρει το πρώην μέλος της Ένωσης Τιμόθεος Παπαδάτος. Ο κ. Παπαδάτος τονίζει ότι ο κ. Κλάδης αποτελεί υπόδειγμα παράγοντα όλα αυτά τα χρόνια, αφού δούλεψε μαζί του και γνωρίζει από… πρώτο χέρι τις προσπάθειες που κατέλαβε, για όσα χρόνια ήταν στην νευραλγική θέση του υπεύθυνου επιτροπής Πρωταθλήματος.

Για τον χαρακτηρισμό του… διορισμένου που απέδωσε ο Διονύσης Κλάδης στον Λεωνίδα Μαλιούφα αλλά και για τις εκλογές που πέρασαν αναφέρει:

Ο όρος «διορισμένος» ταιριάζει στον Λεωνίδα Μαλιούφα. Ξέρουμε όλοι πως διεξήχθησαν οι εκλογές της Ένωσης. Κατέβηκε μια αντιπροσωπία ανθρώπων από την Αθήνα σταλμένη από ανώτερους μεγαλοπαράγοντες. Αυτοί άλλωστε θέλουν νούμερα. Δηλαδή να βλέπουν πόσες Ενώσεις πήραν. Δεν τους ενδιαφέρει ποιος κερδίζει, αλλά ποιοι είναι σύμμαχοί τους για να κερδίσουν τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Επισκεφθήκαμε τον Μαλιούφα στο ιατρείο του πριν τις εκλογές και τον ρωτήσαμε για τις διαθέσεις του. Μας απάντησε ότι είτε θα ναι ή πρώτος είτε τίποτα. Και να σκεφθεί κανείς ότι στις προηγούμενες εκλογές προτάθηκε στον Ντίνο Κωστάκη η θέση αυτή όμως αρνήθηκε αυτόν το ρόλο. Θέλω να πω ότι δε γίνεται να θέλεις να είσαι Πρόεδρος τόσο γρήγορα, όταν άλλα άτομα τράβηξαν όλο το βάρος των προσπαθειών για πολλά χρόνια. Πιστεύω είναι άδικο αυτό.

Για την τοποθέτηση του Λ. Μαλιούφα για τον Δ. Κλάδη («οι άνδρες φεύγουν από την μπροστινή πόρτα» στην αθλητική εκπομπή του Ερμή (91,8) El Classico αναφέρει:

«Πρόκειται για μια απαράδεκτη τοποθέτηση ότι οι «άνδρες φεύγουν από την μπροστινή πόρτα» για τον Δ. Κλάδη. Σημασία δεν έχει το ύψος για να είναι κάποιος άνδρας αλλά οι πράξεις οι οποίες κάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατηγορήσεις για κάτι τον Διονύση Κλάδη που δούλευε τόσο πολύ για την Ένωση. Συνεργάστηκα μαζί του και το ξέρω πολύ καλά. Ήταν δίκαιος και σπατάλησε πολλές ώρες από τον προσωπικό του χρόνο».

Μιας και έγινε η συζήτηση για την Ένωση… για τον Μπάμπη Ραυτόπουλο ο Τιμ. Παπαδάτος τονίζει τα εξής:

Ο Μπάμπης μας στήριζε αρχικά αλλά κάποια στιγμή άλλαξε στάση. Μετά από μια απόφαση ενός διαιτητή σε ένα παιχνίδι του Παναρτεμισιακού ο Μπάμπης όπως θα θυμάστε επιχείρησε να του κατεβάσει το σορτσάκι. Από τότε άλλαξαν πολλά. Θέλω να πω ότι ο Μπάμπης ο Ραυτόπουλος στήριξε τις προηγούμενες διοικήσεις της Ένωσης. Ήταν πολλά χρόνια φίλος με τον Κώστα Μαρίνο Ξανθό και τον Ντίνο Σεμιτέκολο που θεωρώ ότι τον είχαν βοηθήσει αρκετές φορές, εννοώ σε ότι έχει να κάνει με το σωματείο που εκπροσωπούσε.

Σε μια συνέντευξη τύπου που είχε δώσει στον Φοίνικα και που αφορούσε τη διαιτησία είχε πει ότι είναι κουτσούνια οι περισσότεροι στην ΕΠΣ, παρόλο που εμείς τρέχαμε συνέχεια στα γήπεδα. Όταν τώρα στην Ένωση δουλεύει μόνο ο υπάλληλος όπως το οφείλει, ο ίδιος ο Μπάμπης και ο Μαλιούφας όποτε προλαβαίνει από τη δουλειά του. Συνεπώς η Ένωση έχει κουτσούνια τώρα;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

*
froutemporikh tsoukalas axladi

Froutemporiki Tsoukalas